سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بهترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک

 

 طراحی موشن گرافیک از تاثیرگذارترین راه ها به منظور تهیه ویدیوهای تبلیغاتی به شمار می‌رود و جذب مخاطب بیشتری دارد. نرم افزار های ساخت موشن گرافیک کمک می‌کنند ویدیوهایی با نرخ مشارکت بالا تولید کنید. ساخت انیمیشن تبلیغاتی نیز به دلیلی مشابه در جذب مخاطب و تبدیل وی به مشتری کارایی دارد. حتی اگر بتوانید با گوشی خود تیزرهای تبلیغاتی عادی درست کرده و از سفارش پروژه به شرکت‌های و مجریان دیگر بی‌نیاز شوید، اما برای استفاده از بهترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک نیازمند صرف زمان و هزینه زیادی خواهید بود. 

Adobe llustrator

ادوب ایلوستریتور هم مشابه فتوشاپ ، اما در عملکرد با فتوشاپ متفاوت است.در حالی که فتوشاپ بصورت بیت مپ Bitmap  (مبتنی بر پیکسل) تصاویر را ویرایش می کند و ایلوستریتور یک نرم افزار ویرایش بصورت بُرداری است.اگه با ویرایش سیستم بُرداری آشنا نیستین،با این سیستم یک تصویر به سادگی یک فایل است که بدون پیکسل سازی میتواند بی نهایت بزرگ شود.البته این روش هنگام طراحی لوگو ها، اشیا و پس زمینه های بُرداری که در موشن گرافیک مورد استفاده قرار می گیرند، بسیار مهم است.

 

مثل فتوشاپ، فایل های ایلوستریتورهم براحتی می توان به پروژه ی افترافکت اضافه (Import) کرد.اگه تصمیم بگیرید که یک فایل خود را داخل ایلوستریتور تغییر دهید و ذخیره کنید بطور اتوماتیک داخل افترافکت After Effects بروزرسانی می شود.

 

Adobe Photoshop

امروزه اگر چیزی یا تصویری ببینید که تغییر کرده باشد بدون شک به نوعی با فتوشاپ تغییر کرده است.و قطعا فتوشاپ در آن دخالتی داشته.فتوشاپ است که میتواند به عنوان یک نرم افزار خلاق و یکپارچه چنین قابلیت های زیادی برای یک تغییر بزرگ داشته باشد،و یک موشن گرافیست باید بصورت کامل فتوشاپ را فرابگیرد که این نرم افزار یکی از ویژه گی های کلیدی این حرفه است.

 

مباجثی که یک موشن گرافیست بصورت روزانه باید در فتوشاپ یا بگیرد را به آن اشاره می کنیم:

ساختن مت پینتینگ (Matte Paintings)

ایجاد تغییرات و ساخت تکسچر

ساخت گیف

ساخت طرح انیمیشن

ساخت تصاویر روتوسکوپ

و بیش از 100 عنوان دیگر…

به عنوان یک هنرمند موشن گرافیست بزرگترین ارزش استفاده از فتوشاپ نسبت به دیگر نرم افزار های ویرایش تصویر این واقعیت هست که محصولات شرکت ادوب (Adobe) با استفاده از سرویس Adobe Creatvie Cloud ادغام می شود.با این سیستم شما می توانید براحتی فایل های خودتون رو وارد نرم افزار افترافکت (After Effects) کنید.

 

Adobe After Effects

از مهمترین نرم افزارها به عنوان یک موشن گرافیست افترافکت After Effects است. قطعا شما میتونید برای متحرک سازی طرح هاتون از نرم افزار های دیگه ای هم استفاده کنید،درحالی که هیچ برنامه واحد و چند منظوره ای مثل افترافکت After Effects برای متحرک سازی طرح های موشن گرافیک وجود ندارد.

 

افترافکت یک نرم افزار D2.5 انیمیشن سازی می باشد.این به معنی است که شما میتونید تقریبا هر انیمیشن که قصد ساختش رو دارید داخل این نرم افزار بسازید،البته تا زمانی که انیمشین شامل مدل های سه بعدی 3D نشود

 

به طور کلی افترافکت یک نرم افزار پایه برای متحرک سازی و ترکیب کردن است (Animate & Composite) و میتونید همه کارهای یک موشن گرافیک را داخل آن انجام دهید،البته بعد از اینکه تمام عناصر و آبجکت ها را داخل فتوشاپ و ایلوستریتور طراحی کردین.

 

در حقیقت میتوان گفت که افترافکت After Effects صدها قابلیت را داراست که می توان از آن یک نرم افزار کامل برای موشن گرافیست ها نام برد،اما مهمترین نکته، یادگیری قسمت های: مرورگر افکت ها،تایم لاین، و پنل کامپوزیشن می باشد (Effects Browser, Timeline, and Composition Panel.)

 

پنل مرورگر افکت ها (Effects Browser) دارای صدها افکت و پریست آماده است که شما براحتی می توانید با یک درگ (Drag & Drop) ساده بر روی لایه های تصویر،ویدئو و… تغییرات فراوانی رو مشاهده کنید.با این افکت ها میتوان تغییرات زیادی مثل درجه رنگ ویدئو و ایجاد پارتیکل یا همون ذرات معلق را ایجاد کرد.

 

تایم لاین Timeline در افترافکت مانند یک تایم لاین معمولی است که شما ممکن است در نرم افزارهای ویرایش ویدئو هم استفاده کرده باشید.تایم لاین قسمتی است که تمام عناصر شما در آن سازماندهی می شود.افترافکت از یک سیستم مبتنی بر لایه ها استفاده میکند که در آن لایه ها در بالای لایه های زیر قرار دارند.یک بسته کاغذ را در نظر بگیرید.تایم لاین در افتر افکت After Effects جایی است که شما میتویند کِی فریم (Keyframe) و زمان انیمیشن رو تنظیم کنید.

پنل کامپوزیشن قسمتی است که باعث میشه افترافکت بسیار جذاب و کاربر پسند بشه. پنل کامپوزیشن در افترافکت این امکان رو به شما میده که ویدئو های خودتون رو بصورت Real Time ببینید.

Object Removal حذف آبجکت های مورد نظر در تصویر

Simulation Effects ساخت و شبیه سازی افکت

Template Creation

Slideshow Design ساخت اسلایدشو

UX/UI Design Mockup ساخت محیط های کاربری مانند اپلیکیشن ها موبایل

Explainer Video ویدیو های آموزشی

 

Kinetic Typography ساخت تایپوگرافی متحرک

VFX جلوه های ویژه بصری

Logo Reveals ساختن اینترو برای لوگو

Tilte Animation انیمیت کردن متن

3D Comositing کامپوزیت سه بعدی

Motion Tracking موشن ترکینگ

وقتی که متحرک سازی پروژه تون به پایان رسید حالا میتوانید یک خروجی از پروژه تهیه کنید و فایل حاصل را به یک نرم افزار ویرایش ویدئو ارسال و به ادامه پروژه اضافه کنید.

ساخت لوگو موشن :

برای ساخت لوگوی متحرک یا طراحی لوگو موشن می‌تواند لوگو و نماد شرکت‌ها را با استفاده از برنامه و نرم‌افزارهای کامپیوتری به‌ صورت خلاقانه‌ای به مخاطبان معرفی کند. یک لوگوی متحرک تاثیر گذاری بیشتری نسبت به یک لوگوی بی تحرک دارد. هدف اصلی در ساخت لوگوی متحرک یا لوگو اینترو (Logo Intro) ، برندسازی نام شرکت به وسیله‌ی لوگوی متحرک شرکت است.

از طرفی امروزه ساخت لوگو موشنبه تنهایی یکی از روش‌ها و ابزارهای جدید و پر بازده برای انتقال محتوای تبلیغاتی محسوب می‌شود؛ طوری که جذابیت و بازدهی آن از دیگر روش‌های تبلیغاتی نیز بیشتر است. از لوگوی متحرک میتوان در انواع ویدئوها و تیزهای تبلیغاتی و انواع موشن گرافیک ها استفاده کرد. اما کارکرد های لوگوی متحرک را میتوان در موارد زیر جستجو کرد:

تاثیر آنی بر مخاطب

معرفی برند

تبلیغات کوچک

ایجاد ذهنیت مطلوب در مخاطب

استفاده در تبلیغات ویدئویی

اعتمادسازی

 

یادآوری برند